Boka kalas

Hos oss får du ett oförglömligt kalas med tillgång till alla våra aktiviteter som: Trampoliner, Air Bag, Obstacle course, Klättervägg, Slam Dunk och Dodgeball. Du får tillgång till ett eget bord eller ett eget rum under hela kalaset. Föräldrar som stannar får gratis kaffe. Kalasdeltagarna behöver vara minst 4 år för att vara i parken.

Bra att känna till

Vi ser gärna att ni är på plats 15 min innan för incheckning och betalning, eventuellt ombyte och inlåsning av värdesaker m.m. Kalaset pågår i 2 timmar, 90 min hoppning och 30 minuter uppehåll för mat. Föräldrar är välkomna att följa med som åskådare i parken kostnadsfritt. Förslag till Inbjudan skickas med vid bokningen.

Meddela allergier och specialkost samt bekräfta antal senast 5 dagar innan bokade kalas på vaxjo@hopnpop.se eller ring 010-20 50 000. Kostnadsfri avbokning måste ske senast 7 dagar innan kalaset. Vid sjukdom ombokas kalas utan kostnad.

VÄXJÖ

Under rådande restriktioner så ber vi att enbart komma en medföljare till ett sällskap för att minimera köbildning och trängsel i café och reception.